onsdag 15 februari 2012

Till Melvin


Jag har inte sytt något på hela hösten, men visar ett set som bästa E fick i present till sin förstfödde son, Melvin. Det syddes under sommaren, men det var svårt att få till ett besök, så jag väntade med att blogga tills presenten var överlämnad, och det blev i oktober... Då hade min intensiva period redan startat, så jag har inte mäktat med annat än familj, jobb och studier. Nu finns en gnutta mer tid, så jag vill visa det som finns.


Det blev en tröja och byxa av tyger som jag hade hemma. Mönstren var obeprövade, och båda är ur Ottobre, stl 62, men ser mer ut som 68:or.


Byxorna blev jag mycket nöjd med, och så även mamman. Lite stickningar och fuskgylf lyfte muddbyxan!

8 kommentarer:

 1. trevligt att höra av dej, ibland kan livet bli precis vad man klarar av...! Setet är jättefint, gillar speciellt de randiga muddarna, har tänkt använda det många gånger, men inte kommit dit än!

  SvaraRadera
 2. Härliga kläder! Roligt att höra av dig igen. Skönt att det har lugnat sig lite, så att vi kanske får se dina fina skapelser igen. :)

  SvaraRadera
 3. Har saknat dig här i bloggvärlden! Vilken fin present du gjort, gillar speciellt byxorna med sina fina detaljer och de randiga muddarna.

  SvaraRadera
 4. Jättefint set, älskar det gröna skogstyget.
  Jag har en bit kvar, vi får se vad det blir av den!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Åhhh, så kul med er återkoppling. Det ger ny energi med att läsa era kommentarer från er trogna besökare, me like! Jag har verkligen inte ens surfat runt alls denna period. Känner att jag saknat detta, och vill gärna uppdatera mig vad som är på gång i sömnads-/bloggsvängen, för det känns att jag varit frånvarande....

  Allt gott!

  Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt set! Gillar stickningarna på jeansen!

  SvaraRadera