tisdag 31 juli 2012

Capribyxor

 Det här är ett par byxor sydda av ett skolmönster, Almedahls, en capribyxa. Den är oxå sydd under utbildningen i våras. Syftet var att sy upp en byxa för att kunna visa upp i slöjdsalen, både som inspiration, men också för att kunna se olika sömnadsdetaljer, såsom linning, ficka och gylf. När jag hade besök av mina föräldrar provad min mor dem, och de passade nästan, bara aningen tight i midjan. Hon får därför visa upp dem då de gör sig bättre än att visas liggande.


Jag har hunnit lite sömnad till mig själv också utöver det som är del av mina alster i textillärarutbildningen, men saknar bilder. Hade riggat upp för att fota det som inte fastnat på bild, men batteriet tog slut, och vi hittar inte laddaren nu efter semester resan... suck!!!

5 kommentarer:

  1. Jag hoppas du hittar laddaren snart för jag vill se bilder på dina kläder. Jag har saknat dina inlägg, men jag vet att du har mycket omkring dig.

    SvaraRadera
  2. De blev ju toppenfina! Hoppas semestern varit bra! OCh skoj att du går utbildningen!

    SvaraRadera
  3. Byxorna ser jättefina ut! Det är alltid roligt att se vad du har gjort och jag ser fram emot att ni hittar laddaren igen! :)

    SvaraRadera