lördag 20 februari 2010

Shop till you drop!


Ja, det här fick jag med mig hem igår från Syfestivalen i Älvsjö. Överst till vänster är molntyg från JNY Design. Nedre raden från vänster har vi "skogen" i grönt och bredvid en gul jersey, båda från Mjuka Tyger. De resterande tygerna kommer från MG Tyger. Många är tänkta till mig. Jag är med i Vårutmaningen, kläder till mig, så det ska bli lite av dessa tyger. Köpte också två möntertidningar från Nea Nobelle. Den ena, Knipmode är på tyska, en för mig helt ny tidning. Där fanns flera modeller jag har tänkt att sy till mig. Hoppas bara att jag klarar tyskan tillräckligt bra. Den andra är Ottobre nr 3/2009, som Babushkadockan gjorde "reklam" för på sin blogg. Fina mönster för både tjejer och killar. Jag var också förbi och hälsade på Gecko innan jag begav mig hemåt med en ganska tom plånbok!

6 kommentarer:

  1. Utrolig masse fine stoff. Hørtes gøy ut å være på syfestival. Lykke til med tysken:-)

    SvaraRadera
  2. Så många härliga tyger du fick med dig hem (tur att mässan är för långt bort för min del - jag köper mer tyg än jag hinner sy upp för tillfället) och jag ser flera som jag själv skulle kunna tänka mig. Det rutiga i svagt lila nyanser ser särskilt spännande ut, och det gröna i mitten till höger.

    SvaraRadera
  3. Vilka fina tyger! Blir spännande att se vad du kommer att sy till dig själv!

    SvaraRadera
  4. Tack för svaret! :0) Är det enbart Bibbis som har Vliesofix? Finns det ingen annanstans...nån webshop?

    SvaraRadera
  5. Vad spännande med en ny mönstertidning, KnipMode. Ska bli kul att höra vad du tycker om den. Jag syr mest ur Ottobre Dam och gillar deras modeller. Speciellt i den senaste fanns det massor. Deras storlekar är lite stora bara men om man kollar noga så funkar ju det med.

    SvaraRadera
  6. Snygga tyger! Denna gång gick jag inte på symässan. Det var nog bäst för min plånbok...he..he..

    SvaraRadera